referenser

FEEDBACK FRÅN NÅGRA klienter

Peter har en stor insikt om hur organisationer behöver arbete med sina värderingar och sin kultur och jag har det största förtroendet för Peter. Jag kan varmt rekommendera honom. 

- Ägare av Konsultföretag


Konkret, effektivt, målinriktat och inspirerande är de första fyra adjektiven jag tänker på efter en coachning. Jag har nu redan nya verktyg och strategier som faktiskt är till riktig nytta i livets alla aspekter, vilket sannerligen är ovärderligt. 

- Coachingklient


Effektiv lösningsfokuserad Coach med stor kunskap och bred erfarenhet inom många olika branscher. Jag hittade snabbt nycklarna till utveckling med Peters hjälp både gällande mig själv samt min egna verksamhet.

Rekommenderas varmt.

- Anders, egen företagare


Har träffat Peter vid flera olika tillfällen både som lärare/coach och där rollerna varit ombytta. Som coach ställer Peter bra frågor är duktig på att ta fram det som personen/personerna framför honom behöver. Kommer definitivt jobba mer med Peter i framtiden :) Tack för alla tips & verktyg hittills Peter!

- Tim, egen företagare

Jag är jätte glad att Peter har coachat och utmanat mig att tänka "lite till" - han lät mig inte ta den enklaste vägen ut utan fortsatt att ifrågasätta mina tankar. Han är grym - engagerad och kunnig!! 

- Global roll på läkemedelsföretag


Peter är en fantastisk, lugn och inspirerande coach! Definitivt något jag rekommenderar! 

- Ägare av expansivt företag


Peter har vid flera tillfällen fått mig att gå ifrån problem raka vägen till riktigt bra lösningar. Hans kraftfulla frågor och lagom utmanande sätt har verkligen hjälpt och utvecklat mig. Om du funderar på att ta hjälp av Peter är inte frågan vad du kan få ut av det, utan snarare vad du går miste om av att Inte göra det!

- Jonas, egen företagare. 

Bästa coachen, lockar fram det man inte visste fanns inom!

- Dorothea, egen företagare


Peter delar kunskap på ett utmanande, 

kul och insiktsfullt sätt som optimerar utvecklingen hos individen.�

TACK FÖR ALLT!

- Caroline, deltagare i företagarutbildning